NY TRENER PÅ PLASS

GIL Fotball har fått på plass en ny trener for G-19. I tillegg til å være hovedtrener der vil vedkommende også få ansvaret for GIL Fotballakademi som er en ny satsing i GIL Fotball. Videre vil han få ansvar for Tine Fotballskole samt bidra inn mot klubbens rekruttlag.

Den som da skal bekle alle disse rollene er Mathias Roås som har signert avtale gjeldende ut 2022. Sportslig leder, Stein Bergstrand, er storfornøyd med å atter en gang få unge, talentfulle Mathias Roås inn i sine rekker.


"Denne gangen skal Roås ha ansvaret for G-19, i tillegg til at han kommer til å bidra inn mot rekruttlaget. Dette blir et særs viktig bidrag for å ta vare på alle våre unge spillere, som er i ferd med å ta steget opp i voksenfotballen.


Videre skal Roås igjen ha ansvaret for Tine Fotballskole. Dette er en rolle han kjenner godt fra tidligere verv i GIL."


GIL FOTBALLAKADEMI


"Helt nytt er det derimot at han får ansvaret for klubbens store ny satsning: GIL Fotballakademi. Dette er et etter skoletilbud for fotballinteresserte i alderen 5. til 9. trinn. Mathias har allerede startet på planleggingen av prosjektet, som forventes å starte opp allerede i Januar 2020.


I sum betyr dette at unge Roås, i en alder av 20 år, får en sentral rolle på flere områder i årene som kommer. Han har tegnet en 3 års avtale. Det er en stor glede å ønske Mathias Roås velkommen hjem til der det hele startet, avslutter Bergstrand!"


Mathias Roås sier selv:


«Stein og jeg har hatt noen gode møter de siste ukene. Det er fint å kunne få signere nå, sånn at jeg får begynt jobben med planlegging og strukturering.


Det å få så mye tillit i en alder av 20 synes jeg er spennende. G-19 har mange spennende spillere som skal få lov til å utvikle seg godt de neste årene her i Gjerdrum.


I tillegg gleder jeg meg stort til å bidra på rekrutt, der vil det være mange jr-spillere som kommer til å spille. Jeg forventer at dette blir en fin erfaring for min del også!


Når det gjelder GIL Fotballakademi, så blir også det utrolig spennende! Jeg gleder meg stort til å lede denne satsingen, samt det å være med på å bygge opp noe som er helt nytt her i Gjerdrum. Tusen takk for tilliten!»Sponsor og samarbeidspartner

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift