Tine Fotballskole 2019

I august kommer som vanlig ett av årets høydepunkt i GIL Fotball seg, nemlig TINE Fotballskole. Dette har vi arrangert i mange år, og det er en meget populær fotballskole.

Ledere for årets TINE Fotballskole er tre av våre dyktige damespillere. Kristine Lindgreen, Madeleine Brodahl og Silje Kvam er årets "sjefer", og så har de med seg mange dyktige instruktører. I tillegg får de hjelp fra vårt Sportslige Utvalg med sportslig leder Stein Bergstrand i spissen. Videre så trenger vi som alltid hjelp fra noen voksne før, under og etter fotballskolen. Så vil du være med på moroa så er det bare å melde seg på.


Fotballskolen arrangeres for alle barn født 2007-2013, fra tirsdag 13. august til fredag 16. august på REMA 1000 Ask kg. Vi ser frem til fire morsomme og minneverdige dager. Prisen per deltaker er kr 1.000, og vi vil holde på fra kl 09.00 til 15.00 hver dag. Evnt endringer vil bli varslet.


T-skjorte og sekk vil bli delt ut til alle deltakere, i tillegg vil en lettere lunsj bli servert hver dag på fotballskolen. Alle må ha med seg ekstra matpakke og drikke hver dag.


For spørsmål eller annen informasjon, ta kontakt på vår e-postadresse: fotballskole@gilfotball.no. Påmelding gjør du her: https://www.deltager.no/tine2019


GIL Fotball, årets ledere og instruktører ønsker herved velkommen til fotballskole.

PS! Skulle det dukke opp noe som gjør at man allikevel ikke får deltatt på fotballskolen så vil man få igjen påmeldingsavgiften minus gebyret som tilfaller deltager.no.


Sponsor og samarbeidspartner

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift