Møt GILs nye daglige leder - Roger Pettersen

Fra 1. mars trer Roger Pettersen inn i daglig leder stolen i Gjerdrum IL. Roger er 45 år og bosatt på Frogner. Han har hatt mange ulike styreverv innenfor idretten de siste 25 årene og har en allsidig bakgrunn både fra idretten og arbeidslivet.

Klubbens nye daglig leder heter Roger Pettersen, er 45 år og bosatt på Frogner. Han har vært involvert i idrettsstyrer de siste 25 årene og har en allsidig bakgrunn både innenfor idretten og i arbeidslivet.

På idrettsbanen er det gjennom innebandy han har hatt sin karriere som spiller og trener. Som trener for flere eliteklubber på herresiden, og som landslagssjef for damelandslaget, fikk han erfaring på hva som må til for å ønske å bli best. Han har også trent aldersbestemte lag i både innebandy og fotball og kjenner gjennom dette godt hvilke utfordringer og gleder som ligger i breddeidretten.

Roger kommer fra en jobb innen salg i treningskjeden SATS og har allsidig salgs- og lederbakgrunn. I tillegg er han brennende engasjert i barns oppvekstvilkår og har utallige roller i det frivillige.

”Jeg gleder meg ekstremt til å ta fatt på jobben i GIL. Klubben har gjort mye riktig over lang tid og jeg kommer til en klubb som har lagt et godt grunnlag for fremtiden”, sier Roger. ”Flest mulig – lengst mulig – best mulig, et supert motto for de aktive!”, legger Roger til.

Roger brenner for å ta vare på alle de dyktige ressursene i en klubb for å sikre at fremtidens aktive har de beste vilkårene for å ga det gøy på trening.

Han kan også fortelle at han er ydmyk i forhold til oppgaven som venter og er tydelig på at man må jobbe sammen på mange nivåer om man skal fortsette å være en av Romerikes best drevne klubber.

'Den store gule' skal følges hver dag, de aktive skal sees på hver trening, for det er i hverdagen samhold og fremtidens helter skapes.

Sponsor og samarbeidspartner

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift