En dugnadskjempe har gått bort

Den 10. oktober døde Tor E. Hansen, 77 år gammel. Han har lagt ned utallige timer for idretten og fellesskapet i Gjerdrum.

Den 10. oktober døde Tor E. Hansen, 77 år gammel. Tor hadde noen vanskelige år på slutten etter en ulykke for noen år siden.

For oss i GIL representerer Tor selve manifestasjonen av dugnadsånd og arbeid for fellesskapet. I årevis har Tor nedlagt ufattelig mange dugnadstimer for å skape gode oppvekstvilkår for barn og unge i Gjerdrum. Han har vært primus motor i mengder av dugnadsprosjekter – fra barnehager, kulturhus og ikke minst idrettshallen. Tor ledet arbeidet med byggingen av idrettshallen, og senere vedlikeholdet. Mange vil nok mene at det er usikkert om vi det hele tatt hadde hatt en idrettshall uten Tor.

I dagens samfunn er dugnadsånd og innsats for fellesskapet under sterkt press. Vår tid preges kanskje mer av dyrking av egeninteresse fremfor den kollektive tankegang. Tor E. Hansen vil for oss symbolisere den som uselvisk stiller opp for de mange – med håp om at den tid kanskje igjen vil oppleve bedre kår.

I tillegg til å være dugnads-general deltok Tor også med stor entusiasme som håndballeder og trener.

Tor ble utnevnt til æresmedlem i Gjerdrum idrettslag i 2013, og det høyst fortjent.

Vi i Gjerdrum idrettslag har enormt mye og takke Tor for. Han etterlater seg et stort hull i klubben.

Vi hedrer Tors minne.

Sponsor og samarbeidspartner

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift