Verdipriskandidat fra GIL Fotball

GIL Fotball ønsker å nominere driftsstyret på klubbhuset til GILs verdipris.

GIL Fotball ønsker å nominere driftsstyret på klubbhuset til verdipris i GIL.

Klubbhuset var ferdig bygd og klart til bruk i 2017. Ett flott bygg hvor planen hele tiden har vært å skape en sosial og trygg møteplass for store og små, i tillegg til at lokalene skal leies ut til bursdager, konfirmasjoner etc. Videre brukes klubbhuset hyppig av GIL’s egne grupper/lag til avslutninger, foreldremøter mm. Fra dag 1 har vi hatt et driftsstyre som har trukket i trådene for å få ting til å fungere. Ett drøyt år har gått, og så langt kan man trygt si at klubbhuset har fungert etter planen. En stor del av æren for dette skal de tre damene i driftsstyret ha.

Kathrine Rønning Dokken, Linda Torkildsen Mork og Solveig Nyland gjør alle en strålende jobb for driften av klubbhuset. De utfyller hverandre godt og hjelper hverandre ved behov, og så har de fordelt hovedoppgavene seg imellom. Kathrine er ansvarlig for utleie biten, Linda er ansvarlig for ekstrahjelpene som vasker etc mens Solveig er den som styrer kiosken med innkjøp av varer mm.

GIL Fotball er disse tre driftige og hyggelige damene en stor takk skyldig, og vi ønsker å nominere de til verdi prisen. De er sterkt delaktig i at det har blitt ett trygt, sosialt og morsomt miljø i idrettsparken for både medlemmer av GIL og ikke minst de som ikke er medlemmer.

Sponsor og samarbeidspartner

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift