Banen stengt fra mandag 24/9

Pga vedlikeholdsarbeid så vil REMA 1000 Ask kunstgress bli stengt fra mandag 24/9 og til en eller annen gang i uke 41 om alt går etter planen.

Som de fleste sikkert har fått med seg så investerte vi i nytt kunstgress inkl undervarme høsten 2014. Det har frem til d.d. ikke fungert 100%. Nå har leverandøren kommet opp med ett nytt system som de mener skal fungere som det skal. Så for å sikre oss at vi har undervarme kommende vinter så er det av klubben besluttet at vi legger det nå i høst, da er det forholdsvis lite kamper berørt pluss at det er en ukes høstferie med veldig lite aktivitet på banen. Alternativet ville vært å vente til sommeren 2019, men da ville vi ikke hatt undervarme kommende vinter.

Det betyr at kunstgressbanen vil bli stengt fra mandag 24/9, estimert ferdigstillelse og klar for bruk igjen er torsdag 18/10. Pga vær og vind kan man ikke ta sjansen på senere oppstart, det må være minimum fem varmegrader pga liming etc. Lagledere er informert om saken og hva slags muligheter vi har vedr både treninger og kamper i denne perioden. Så fotball skal det bli også i ukene 39-41, men det blir ikke på vårt eget kunstgress.

Sponsor og samarbeidspartner

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift