Sterk innsats av skiskytterne under Gjerdrumsløpet

190 løpere stilte til start ved A-brua tirsdag 5. juni, og nåværende og tidligere skiskyttere markerte seg i alle klasser.

Alle gruppene i GIL bidrar når idrettslaget gjennomfører Gjerdrumsløpet, og arrangementet ble også i år en folkefest i skogen vår. GIL skiskyting er spesielt stolt av prestasjonene til våre utøvere, tidligere utøvere og støtteapparatet. Gratulerer til alle sammen!

Mia løp inn til seier i klassen kvinner 8 km, og Sofie var suverent best i kvinner 12 km med skiskyttermamma Hege på en god 2. plass. På tredjeplass i 12-km-løypa kom Lene Teksum, tidligere skiskyttermamma.

Menn 12 km ble vunnet av Frode Stenberg fra Lørenskog med Anders på en sterk 2. plass foran Trym, tidligere skiskytter og nå trener for Team OASSK. Øistein løp ca. 5 minutter raskere enn i fjor og ble nr. 6, og skiskytterpappa Per løp seg også inn på under timen i denne løypa.

I klassen menn 8 km vant Jonas Teksum som var skiskytter inntil i vinter. Ulrik ble nr. 5 og vi hadde i alle fall fem tidligere skiskyttere på denne resultatlista.

4-km-løypa hadde flest deltakere, og både Ella Sofia og Sjur gjennomførte denne distansen i fin stil.

Og ikke nok med det ... ytterligere seks voksne fra vår gruppe bidro i dugnadsgjengen og gjorde arrangementet mulig!

Sponsor og samarbeidspartner

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift