Dommeransvarlig på plass i fotballen

Sportslig utvalg har i et par år hatt som mål å få rekruttert inn en dommeransvarlig. Nå har vi endelig fått på plass det, og det er med stor glede vi ønsker Jahn Eek Hansen tilbake i klubben.

Vi har tidligere også hatt dialog med Jahn ang denne rollen, uten at det har klaffet med timingen. Denne gangen passer det helt utmerket, og det er sportslig leder i SU, Stein Bergstrand, svært fornøyd med:

«Vi har fått inn en ressurs som brenner for dommergjerningen, og som i tillegg jobber som konsulent i Akershus Fotballkrets med bl.a dommersaker. Med Jahn sitt engasjement og sin kompetanse på området, vil vi endelig få et skikkelig fokus på rekruttering og utvikling av dommere i Gil Fotball. At Jahn også opprinnelig er Gjerdrums gutt gjør det bare ekstra stas. Velkommen tilbake, Jahn!»

Hovedpersonen selv har dette å si om returen til Gjerdrum:

Etter syv år borte fra Gjerdrum følte jeg nå at det var på tide å vende «hjem» igjen. Når klubben da også har et sterkt ønske om å få meg tilbake så gjorde det saken enda lettere. Etter 16 år som aktiv fotballdommer i kretsen og som dommerveileder i Norsk Tipping-ligaen har jeg etter hvert fått mye god erfaring når det gjelder dømming og utvikling av dommere. Nå har jeg muligheten til å bruke de erfaringene i egen klubb som dommeransvarlig, jeg gleder meg til å gå «all in» for å veilede, utvikle og rekruttere de unge lovende dommerspirene i Gjerdrum.

Når vi nå skal starte planleggingen og det målrettede arbeidet med rekruttering og videreutvikling av dommerne i klubben, ser jeg frem til et godt samarbeid med styret og sportslig utvalg samt resten av den gul/sorte fotballfamilien.

Avtalen som dommeransvarlig i Gjerdrum er signert for to år i første omgang, men jeg håper og tror at avtalen nå vil vare «livet» ut.


Sponsor og samarbeidspartner

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift