Lars Ranger nærmer seg tippeligaen

Lars gikk gradene i GIL Fotball i mange år, dvs til langt opp i tenårene. Ett godt bevis på at man fint kan bli god i GIL Fotball. Bildet over viser Lars under G-16 sin treningsleir i Danmark i 2013.

Overgangen til LSK startet med at Lars var med å hospitere til de ukentlig, i tillegg til at han trente og spilte kamper for Gjerdrum. Etter hvert ble det mer hospitering og litt mindre tid til egen klubb, før han meldte endelig overgang til LSK. Dette skjedde våren 2015 når Lars var 16 år, og var en helt naturlig overgang for en spiller av Lars sitt kaliber og med ett ønske om å utvikle seg til en enda bedre spiller.

Og bedre har han blitt, faktisk så god at han i disse dager er med LSK sitt elitelag på treningsleir i Marbella. Ryktene går også om at han nærmer seg proffkontrakt med LSK, og at han pr d.d. har skjøvet fjorårets faste høyreback på LSK ut på benken. Alt tyder i hvert fall på at det er Lars som blir foretrukket på høyreback i lagets neste treningskamp som er mot russiske Rubin Kazan. Meget sterkt av Lars som kun er 19 år og stadig vekk holder junioralder.

På bildet under ser vi Lars under Gjerdrums treningsleir i Tyrkia februar 2015, og her kan dere lese mer om Lars pr d.d. i LSK: https://www.rb.no/lsk/lars-ranger/fotball/arne-gir...

GIL Fotball ønsker Lars lykke til videre, og håper å se han for LSK i årets tippeliga.

 

Sponsor og samarbeidspartner

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift