Støtt morgendagens helter - fra Gjerdrum!

Viste du at morgendagens helter går for Gjerdrum og stadig viser seg frem? Vi håper du også vil ta turen til Holmenkollen og til Lygna og heie frem våre helter!

16-18. februar er det Norgescup i Holmenkollen og der skal Gjerdrums håpefulle juniorer bryne seg mot meget sterke konkurrenter. På lørdag er det sprint og der har vi bl.a Patrick Fossum Kristoffersen som vi har store forhåpninger til. Vi stiller også med flere andre godt trente juniorer på startstreken! På fredag er det 10 km skøyting, lørdag er det NM sprint og søndag er det klassisk 10 og 15 km. Dette kommer til å bli et skikkelig vintereventyr i fantastiske omgivelser og vi oppfordrer alle til å ta turen! Mer info finner du på nettsidene til arrangementet.

Helgen etter er det klart for det store høydepunktet for mange av våre kommende stjerner - hovedlandsrennet (HL). Arrangementet foregår på Lygna og alle som en gang i historien har stått på startstreken i HL, vet hvor viktig det er med god backing på dette arrangementet. Gjerdrum stiller med flere meget gode løpere og vi har håp om at flere vil hevde seg denne helgen! Mer info om arrangementet ligger på Skiforbundets nettsider.

Er du litt lei av å gå selv, passer det utmerket med en tur på skirenn og heie frem morgendagens helter fra Gjerdrum!

Lykke til alle sammen!

Sponsor og samarbeidspartner

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift