Samarbeid mellom SPREK og GIL Håndball G02/03

G15 laget i håndball har i hele høst trent styrke en gang i uka hos sin sponsor SPREK. Det har gitt gode resultater og har vært et viktig skadeforebyggende tiltak.

Sponsoren vår SPREK inngikk tidlig i 2017 et samarbeid med Gjerdrum Håndball G 15.

Bestillingen var klar fra trener/lagleder; gutta skal bli sterkere, hoppe høyere og takle tøffere med utgangspunkt i skadeforebygging. Øvelsene har vært varierte og ofte har timene blitt basert på sirkeltreningsprinsippet.

Kjernemuskulatur, balanse,styrke i overkropp/ben og spenst ,men også frekvensarbeid (hurtighet) har preget timene. Instruktøren har tilpasse og justeringt for å få maksmal effekt og høy intensitet hver time. Christian kjenner alle guttene fra tidligere treningsforhold. Guttene har hatt høy arbeidsmoral, stor framgang og godt oppmøte hver uke. I tillegg til fokus på korrekt styrketrening og spenst har guttene fått innslag av holdningsskapende tenking samt tips om sunt kosthold.

GIL via Sportslig Utvalg har testet G02/03 på starten av sesongen samt halvveis i sesongen. Vi har deretter målt snittet etter at de har blitt testet i

  • Max Push ups
  • 20 meter sprint
  • Lengdekast med ball
  • Stillestående lengde
  • Stillestående tresteg

Vi ser en snittøkning i alle øvelser.

Vi applauderer gutta for innsatsen og takker SPREK GJERDRUM samarbeidet.


Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift