André overtar G-19

André Fornes går inn som hovedtrener på G-19 (juniorlaget), og det er en meget viktig brikke i klubbens trenerkabal.

Til tross for sin unge alder er André allerede en meget erfaren og dyktig trener. Ved siden av å trene lag i GIL Fotball har han tidligere vært sonetrener, og i høst har han tatt UEFA-B kurset. Så det er en meget godt skolert trener som er på plass rundt juniorspillerne.

Sportslig leder Stein Bergstrand om ansettelsen:

Andrè har takket ja til å ta over stafettpinnen som hovedtrener på G-19 (jr.lag). For at Prosjekt Flaggskip skal bli en realitet, er vi helt avhengig av at rekrutteringen fra yngres avdeling er bra. Andrè har gjort en utmerket jobb i de periodene han har hatt i Gjerdrum, og vi er svært trygge på at Andrè er rett mann for oppgaven. Han har allerede ledet G-19 i høstens kvalifiseringskamper, og det har blitt gjennomført flere treninger med meget bra oppmøte av spillere. Dette lover godt for fortsettelsen.

Hovedtreneren hadde selv dette å si:

Veldig glad for å få muligheten til å utvikle de unge bra kullene vi har i Gjerdrum. Etter nå et år i senior fotballen, så har jeg fått med mye bra erfaringer som jeg skal ta med inn i jr laget. Målet er å få frem egen utviklede spillere, som skal være stammen på A-laget i seinere tid.

Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift