Taekwondos verdikandidater for desember

Gjerdrum Taekwondo nominerer Jonas Kristiansen og Daniel Farago som sine verdikandidater for desember måned.

Tusen takk gutter! Taekwondo miljøet er ikke rik på penger, men vi er veldig rike på de menneskelige ressursene. Deres innsats kan ikke måles i penger, men har en enorm verdi for vår gruppe. Takk til dere to for innsatsen!

Jonas og Daniel er alltid til stede ved sosiale arrangementer, og de bidrar alltid når det trengs på dugnader og andre tilstelninger i klubbens regi. De er supre forbilder for andre barn og unge, og bidrar til å markedsføre sporten vår på en suveren måte. Det er svært sjelden en trening eller en aktivitet er gjennomført uten at de to er representert. Jonas og Daniel er fantastiske ambassadører for oss og GIL. Disse to gutter gjør at nesten 80 personer kan ha et godt fritidsmiljø med gode taekwondoopplevelser her i Gjerdrum. Dette skal dere ha en stor takk for! Dette gjør en forskjell.

Belønningen som frivillige får vi ikke i kroner og ører. Men belønningen får vi på andre måter: Når vi ser de andre som trives sammen. Når vi ser at barna har det fint sammen med sine venner på trening. Når de unge jubler sammen med foreldre og trenere etter gradering. Disse øyeblikkene er belønningen som gjør at vi står på videre. Vi vil sende en takk til alle våre frivillige ildsjeler som bidrar til å gjøre Gjerdrum Taekwondo til en bedre, varmere og mer inkluderende gruppe.


Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift