Velkommen til Telenorkarusellen 2019

Det er med glede vi ønsker skiglade barn i alderen 3-13 år i Gjerdrum velkommen til Telenorkarusellen 2019! Arrangementet er uten tidtaking og med høy gledefaktor!

Vinterferie for idrettsskolen

Uke 8 er det vinterferie, og ingen idrettsskole.

Tusen, Tusen Takk

Da er Norges Cup/NM Helg over

Møt GILs nye daglige leder - Roger Pettersen

Fra 1. mars trer Roger Pettersen inn i daglig leder stolen i Gjerdrum IL. Roger er 45 år og bosatt på Frogner. Han har hatt mange ulike styreverv innenfor idretten de siste 25 årene og har en allsidig bakgrunn både fra idretten og arbeidslivet.

Helaften med Ingar Gimle - Gjerdrum kulturhus 8. mars

Ingar Gimle og RBU inviterer til helaften på kulturhuset. Hos Nabo'n har åpen kafe fra kl. 1700 denne dagen og etter showet blir det livemusikk og åpen pub. Alle inntektene fra kvelden går til RBUs arbeid for barn og unge.

GIL Fotball søker ekstrahjelp

I fotballens flotte klubbhus har vi behov for en ekstrahjelp til.

Velkommen til klubbrenn i Kniplia lørdag 2. februar

Uhøytidelig klubbrenn for alle fra 0-100 år. Klarer du å ta heisa er du kvalifisert til å delta. Rennstart kl. 12:00. Påmelding i heisbua i god tid før rennstart.

Vinterferieaktiviteter - gratis aktiviteter for barn og ungdom i Gjerdrum

RBU & Gjerdrum kommune inviterer barn og ungdom til ulike gratis aktiviteter i vinterferien. Begrenset antall plasser - påmeldingsfrist 8. februar.

Vi kan gjøre hverandre gode - felles trenerforum onsdag 13. februar

Velkommen til nytt trenerforum med fokus på GIL som breddeklubb. Vi ønsker å samle trenere på tvers av alle grener for å skape et forum for erfaringsutveksling og kunnskapsdeling.

Vi arrangerer NC (Norges-Cup) for junior!

7.-10. Februar arrangerer Gjerdrum IL sammen med Åsen IL Norgescup for junior. Dette er til nå det største arrangementet vi har hatt i egen klubb så her blir det mulighet til å se landets beste junior løpere i aksjon fredag, lørdag og søndag. Arrangementet foregår på Røtterudmoen skistadion i Nannestad.

Sponsor og samarbeidspartner

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift