GIL Fotball selger juletrær og fyrverkeri

Tradisjonen tro skal også i år GIL Fotball selge juletrær og fyrverkeri. Begge deler er en meget viktig inntektskilde for klubben for bl.a å holde treningsavgiftene stadig vekk på ett fornuftig nivå, så vi håper du vil støtte klubben med det ene og/eller det andre.

Julekampanje - GIL genser og GIL jakke

Vi kjører i gang med knallpriser på GIL klubbtøy. Dette er flotte julegaver til både junior eller mor & far.

Vi søker ny daglig leder - er du den vi er på jakt etter?

Vi søker etter en erstatter for vår daglige leder som i tillegg til operativ og administrativ ledelse av idrettslaget, kan være en støttespiller for våre frivillige og tillitsvalgte. Har du lyst til å bidra til å skape aktivitetsglede for livet og verdens beste lokalmiljø sammen med oss?

Lars, landslagsspiller fra Gjerdrum

Om det skulle finnes noen som mener det ikke er mulig å bli god fotballspiller i en klubb som f.eks Gjerdrum, så anbefaler vi at man fortsetter å lese videre her.

Protokoll fra ekstraordinært årsmøte 6. desember 2018

Ved årsmøtet i mars 2018 ble ikke valgkomitèen valgt inn i henhold til GILs vedtekter og NIFs lov. Et ekstraordinært årsmøte har blitt avholdt for å få valgt inn medlemmer til GILs valgkomitè.

Verdipriskandidat Taekwondo

Gjerdrum Taekwondo nominerer Vibeke Borup-Müller som verdikandidat for oktober.

GIL fyller 100 år 25. januar 2020 - vi ønsker innspill fra deg

Jubilanten skal selvsagt feires og i den forbindelse ønsker vi innspill og ideer fra hele Gjerdrum. Hvordan mener du at jubilanten bør feires?

Støtt Gjerdrum IL - bli grasrotgiver

Å bli grasrotgiver koster deg som giver ingenting, men det betyr veldig mye for oss som klubb. Hittil i år har det generert nærmere kr. 190.000 i inntekter for GIL.

En dugnadskjempe har gått bort

Den 10. oktober døde Tor E. Hansen, 77 år gammel. Han har lagt ned utallige timer for idretten og fellesskapet i Gjerdrum.

37 stilte på startstreken til Kniplia Opp

For første gang i historien ble det arrangert bakkeløp i alpinanlegget i Kniplia og hele 37 sprekinger stilte på startstreken. Dette skal heretter bli et årlig arrangement under kulturukene om høsten. Vi gleder oss allerede til neste år!

Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift