Vi kan gjøre hverandre gode - felles trenerforum onsdag 13. februar

Velkommen til nytt trenerforum med fokus på GIL som breddeklubb. Vi ønsker å samle trenere på tvers av alle grener for å skape et forum for erfaringsutveksling og kunnskapsdeling.

Vi arrangerer NC (Norges-Cup) for junior!

7.-10. Februar arrangerer Gjerdrum IL sammen med Åsen IL Norgescup for junior. Dette er til nå det største arrangementet vi har hatt i egen klubb så her blir det mulighet til å se landets beste junior løpere i aksjon fredag, lørdag og søndag. Arrangementet foregår på Røtterudmoen skistadion i Nannestad.

Vil du bli fotballdommer?

«Bli med å bære Fair Play idealet videre til de kommende generasjoner»

Vil du bli fotballdommer?

«Bli med å bære Fair Play idealet videre til de kommende generasjoner»

Frivillig under NorgesCup renn på Åsen - 8. februar

Gjerdrum IL Langrenn arrangerer NorgesCup renn i langrenn sammen med Åsen IL 8-10. februar. Fredag 8. februar trenger vi sårt flere frivillige hender som kan bidra til å arrangere skirenn. Har du lyst eller mulighet til å bidra?

Loppetassen turnering lørdag 12. januar

GIL Håndball arrangerer Loppetassen turnering i Gjerdrumshallen lørdag 12. januar. Ta en tur innom hallen og hei frem ivrige, unge håndballspillere. Åpen kiosk fra kl. 0930-18.

Sesongåpning Kniplia skisenter - onsdag 2. januar kl. 1800

Endelig er det nok snø til at vi kan ønske velkommen til sesongåpning i vårt lokale alpineldorado fra 2. januar kl. 1800. Åpen kafeteria med salg av mat & drikke.

Velkommen til Telenorkarusellen 2019

Det er med glede vi ønsker skiglade barn i alderen 3-13 år i Gjerdrum velkommen til Telenorkarusellen 2019! Arrangementet er uten tidtaking og med høy gledefaktor!

Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift