Samarbeid mellom SPREK og GIL Håndball G02/03

G15 laget i håndball har i hele høst trent styrke en gang i uka hos sin sponsor SPREK. Det har gitt gode resultater og har vært et viktig skadeforebyggende tiltak.

Sponsoren vår SPREK inngikk tidlig i 2017 et samarbeid med Gjerdrum Håndball G 15.

Bestillingen var klar fra trener/lagleder; gutta skal bli sterkere, hoppe høyere og takle tøffere med utgangspunkt i skadeforebygging. Øvelsene har vært varierte og ofte har timene blitt basert på sirkeltreningsprinsippet.

Kjernemuskulatur, balanse,styrke i overkropp/ben og spenst ,men også frekvensarbeid (hurtighet) har preget timene. Instruktøren har tilpasse og justeringt for å få maksmal effekt og høy intensitet hver time. Christian kjenner alle guttene fra tidligere treningsforhold. Guttene har hatt høy arbeidsmoral, stor framgang og godt oppmøte hver uke. I tillegg til fokus på korrekt styrketrening og spenst har guttene fått innslag av holdningsskapende tenking samt tips om sunt kosthold.

GIL via Sportslig Utvalg har testet G02/03 på starten av sesongen samt halvveis i sesongen. Vi har deretter målt snittet etter at de har blitt testet i

  • Max Push ups
  • 20 meter sprint
  • Lengdekast med ball
  • Stillestående lengde
  • Stillestående tresteg

Vi ser en snittøkning i alle øvelser.

Vi applauderer gutta for innsatsen og takker SPREK GJERDRUM samarbeidet.


Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift