TINE Fotballskole

Da nærmer det seg ett av de årlige høydepunktene i GIL Fotball, nemlig TINE Fotballskole. Hvert år arrangerer vi TINE Fotballskole, og hvert år prøver vi å gjøre fotballskolen bedre.

GOD SOMMER!

GIL ønsker alle utøvere, trenere, lagledere, tillitsvalgte, mammaer & pappaer og støttespillere en riktig GOD SOMMER!

LSK kommer på besøk

Onsdag 30. august vil LSK med spillere fra a-laget komme på besøk til Gjerdrum.

En kamp for historiebøkene

Det spirer og gror godt på jente-/damesiden i GIL Fotball. Såpass godt at det i går ble spilt intern seriekamp mellom to damelag fra GIL. For noen år siden klarte vi med nød og neppe å stable ett J-15 lag på bena, og det var da klubbens eldste lag på damesiden. Mye har skjedd siden den gang.

Resultatliste - Gjerdrumsløpet 2017

Da er de offisielle resultatlistene klare. Takk til alle deltakere, frivillige og sponsorer som stilte opp! Vi gleder oss allerede til neste år.

Startlister Gjerdrumsløpet 2017

Da er startlistene klare. Har du glemt å melde deg på er det fortsatt mulig å bli med på morgendagens løpsfest fra A-brua. Sekretariatet er åpent for etteranmeldinger fra kl. 1600 - 1700 på A-brua. Bli med!

Fotball for barn født i 2011

Tirsdag 6. juni starter vi opp med treninger for gutter og jenter født i 2011.

Ny sjanse til å få med deg konferansen

Kom og hør bygdas beste foredragsholdere snakke om kommunikasjon, mot til å møte mennesker i sorg, om kunsten å vinne. Etter utallige oppfordringer gjentar vi høstens suksesskonferanse med Birger Landmark, Heidi Skutlaberg Wiig og Sigurd Granmark.

Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products