Årsmøte i GIL 22. mars kl. 1800

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til årsmøte torsdag 22. mars kl. 1800 i Vestbystua på kulturhuset.

Velkommen til årets klubbmesterskap!

Hvem har trent best i løpet av sesongen, hvem har best heiagjeng og støtteapparat - kort sagt: Hvem blir årets klubbmester 2018? Det skal vi finne ut tirsdag 20. mars kl 18:30. Resultatlister er nå lagt ut på denne siden!

Årsmøter i GIL Alpint & GIL Håndball

Velkommen til årsmøter i GIL Alpint og GIL Håndball. Begge grupper avholder sine årsmøter mandag 19. mars.

Stjernerunde i Loppetassen - lørdag 17. mars

Møt og støtt opp under de yngste håndballspillerne ! Førstkommende lørdag, 17.3, arrangeres Stjernerunde i Loppetassen i Gjerdrumshallen. Legg turen innom og hei på alle lagene som deltar!

Vinterferietur til Trysil

Masse snø, langrenn, alpint, snowboard, peiskos, god mat, badestamp, badstue, latter og moro oppsummerer RBUs 3 dagers hyttetur til Trysil i vinterferien.

Spørreundersøkelse - fysisk aktivitet og helse

Vi har i samarbeid med kommunen utarbeidet en spørreundersøkelse til alle innbyggere over 18 år for å kartlegge innbyggernes fysiske aktivitet og behov for sosiale møteplasser. Se lenke til undersøkelsen nedenfor.

Refleksjoner rundt begrepet lagidrett

Vår sportslige koordinator, Kristen Elstad, har reflektert litt rundt begrepet lagidrett. Målet må være at vi skal glede oss over hverandres fremgang fordi vi er en del av et lag; Gjerdrum Idrettslag.

Lars Ranger nærmer seg tippeligaen

Lars gikk gradene i GIL Fotball i mange år, dvs til langt opp i tenårene. Ett godt bevis på at man fint kan bli god i GIL Fotball. Bildet over viser Lars under G-16 sin treningsleir i Danmark i 2013.

Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift