Førstehjelp - og hjertestarterkurs uke 42

Vi ønsker at alle trenere og lagledere tar førstehjelp og hjertestarterkurs. Nye kurs er nå satt opp til høsten - meld deg på i dag for å sikre deg plass.

Påmelding til idrettsskolen 2018/2019 sesongen!

Påmelding til neste sesong med idrettsskolen er nå åpen! Oppstart er tirsdag 4/9 kl 17.30. Alle må melde seg på - selv om man har vært med tidligere. Velkommen!

Gode samarbeidspartnere

Alle idrettslag er avhengig av å ha med seg gode samarbeidspartnere for å få endene til å møtes. GIL Fotball har mange slike med på laget.

190 stilte på startstreken til Gjerdrumsløpet

Sol, musikklaget, blide løpere og mange bra idrettsprestasjoner gjorde gårsdagens Gjerdrumsløp til nok en løpsfest. Takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere som støtter dette arrangementet.

Velkommen til Gjerdrumsløpet 2018 (startlister klare)

Bli med på Romerikes beste mosjonsløp! Tirsdag 5. juni kl. 1800 går startskuddet og du kan være med enten du vil gå 4 km eller spurte 12 km. Etteranmeldinger mulig frem til kl. 1700 i dag.

GIL Fotball søker ekstrahjelper til klubbhuset

Vårt nye klubbhus trenger fra høsten nye ekstrahjelper til diverse arbeid, og søknadsfristen er 22. juni.

Åpen dag og salgskveld hos InHouse Group

Vår samarbeidspartner og sponsor InHouse Group inviterer til åpen dag i sitt nye showroom på Hellen industriområde i Gjerdrum. Denne dagen har du muligheten til å gjøre et interiørkupp - her er det mange flotte produkter å velge i.

Tine Fotballskole 2018

Datoer for fotballskolen 2018 er 14-17. august. Foreløpig timeplan er av vi hver dag holder på klokken 09.00 - 15.00.

Aktivitetsuka - påmelding ungdom (2004 og eldre)

Under årets aktivitetsuke har vi planlagt et utvalg med aktiviteter rettet mot ungdom. Vi håper du finner noe som fenger her - eller kanskje kunne du tenke deg å være med som medhjelper denne uka?

Jeg fant, jeg fant 2018 - påmelding barn

RBU og Gjerdrum kommune ønsker alle barn velkommen til en aktivitetsfylt uke i sommerferien. Påmeldingen åpner onsdag 23. mai kl. 09.00

Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift