Lars Ranger nærmer seg tippeligaen

Lars gikk gradene i GIL Fotball i mange år, dvs til langt opp i tenårene. Ett godt bevis på at man fint kan bli god i GIL Fotball. Bildet over viser Lars under G-16 sin treningsleir i Danmark i 2013.

Spikertjernhytta - vinterferien

Hytta er åpen både lørdag og søndag i forbindelse med vinterferien. Ta på skiene og kom deg ut på tur i skogen. Husk kontanter!

Støtt morgendagens helter - fra Gjerdrum!

Viste du at morgendagens helter går for Gjerdrum og stadig viser seg frem? Vi håper du også vil ta turen til Holmenkollen og til Lygna og heie frem våre helter!

Årsmøter i GIL

Da er det igjen tid for årsmøter og vi ønsker alle våre medlemmer hjertelig velkommen!

Aktivitetsdager i vinterferien

RBU (Ressursnettverket for barn & unge) og Gjerdrum kommune ønsker velkommen til gratis aktivitetsdager i vinterferien.

Taekwondos verdpriskandidat - januar

Yvonne Kristiansen Asp er en av mange som bruker fritiden sin på dugnadsarbeid for Gjerdrum Taekwondo. De ønsker derfor å nominere Yvonne til verdiprisen for januar og hun fortjener en stor takk for alt hun gjør for alle andre.

Trenerforum 14. februar

Velkommen til trenerforum med fokus på GIL som breddeklubb og hvordan drive skadeforebyggende trening for barn & unge. Vi ønsker å samle trenere på tvers av alle grener for å skape et forum for erfaringsutveksling og kunnskapsdeling.

Spørreundersøkelse - fysisk aktivitet og helse

Vi har i samarbeid med kommunen utarbeidet en spørreundersøkelse til alle innbyggere over 18 år for å kartlegge innbyggernes fysiske aktivitet og behov for sosiale møteplasser. Se lenke til undersøkelsen nedenfor.

Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift