LSK kommer på besøk

Onsdag 30. august vil LSK med spillere fra a-laget komme på besøk til Gjerdrum.

En kamp for historiebøkene

Det spirer og gror godt på jente-/damesiden i GIL Fotball. Såpass godt at det i går ble spilt intern seriekamp mellom to damelag fra GIL. For noen år siden klarte vi med nød og neppe å stable ett J-15 lag på bena, og det var da klubbens eldste lag på damesiden. Mye har skjedd siden den gang.

Resultatliste - Gjerdrumsløpet 2017

Da er de offisielle resultatlistene klare. Takk til alle deltakere, frivillige og sponsorer som stilte opp! Vi gleder oss allerede til neste år.

Startlister Gjerdrumsløpet 2017

Da er startlistene klare. Har du glemt å melde deg på er det fortsatt mulig å bli med på morgendagens løpsfest fra A-brua. Sekretariatet er åpent for etteranmeldinger fra kl. 1600 - 1700 på A-brua. Bli med!

Fotball for barn født i 2011

Tirsdag 6. juni starter vi opp med treninger for gutter og jenter født i 2011.

Ny sjanse til å få med deg konferansen

Kom og hør bygdas beste foredragsholdere snakke om kommunikasjon, mot til å møte mennesker i sorg, om kunsten å vinne. Etter utallige oppfordringer gjentar vi høstens suksesskonferanse med Birger Landmark, Heidi Skutlaberg Wiig og Sigurd Granmark.

Jeg fant, jeg fant 2017

Endelig er det snart sommerferie og igjen duket for årets aktivitetsuke. RBU og Gjerdrum kommune ønsker alle barn og unge i bygda velkommen til en morsom uke fylt med mange ulike aktiviteter. NB! Sjakkurset er flyttet til kveldstid - mandag & onsdag kl. 18-20 og det er fortsatt ledige plasser!

Dugnad - Gjerdrumsløpet mandag 22. mai

Vi bygger klopper og klargjør traseene til Gjerdrumsløpet 8. juni. Vi trenger flere dugnadshender som kan bidra denne kvelden. Møt opp ved p-plassen på Kogstadvangen mandag 22. mai kl. 1600. Har du ikke anledning til å komme kl. 1600 kan du ta kontakt med dugnadsgeneral Per Eklund på tlf. 484 71 085.

Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products