Gjerdrum IL

Gjerdrumsløpet

Gjerdrumsløpet

Gjerdrumsløpet er et mosjonsløp som ble arrangert for første gang i 2009. Det har hvert år blitt arrangert på selve Gjerdrumsdagen, i begynnelsen av juni under navnet Gjerdrumsmila. I år gjør vi en litt annen vri og inviterer til løp torsdag 2. juni som del av Gjerdrumsfestivalen. Samtidig med at vi nå flytter løpet til en annen dag og et annet sted velger vi også å endre på løypene vi tilbyr. Derfor har nå Gjerdrumsmila blitt til Gjerdrumsløpet.  Fra i år vil du nå få muligheten til å velge mellom 12 km m/tid, 8 km m/tid eller 4 km u/tid. Løypene er lagt slik at de tar deg innover Romeriksåsen og det flotte turområdet vi har her i Gjerdrum. 

Vi ønsker at dette skal være et løp for alle - uansett alder og fysisk form. Meld deg på i dag og vær med på et hyggelig mosjonsløp i den aktivitetsglade bygda vår!

I år blir løpet arrangert med start & mål fra A-brua i Almenninga i Gjerdrum. Arrangementet er et samarbeid mellom Gjerdrum IL og Gjerdrum o-lag. Det blir et terrengløp hvor løypene går på stier og grusveier. 

Velkommen til den aktivitetsglade bygda!

 

 Brådalsgutua 10

2022 Gjerdrum

Epost: dagligleder@gil.no

Tlf. 977 15 115
 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift